Over mij

Welkom

Mijn naam is Peter Kaldenbach, 34 jaar. Ik woon samen met mijn partner en ben trotse vader van een zoon. 

Ik ben van beroep pianotechnicus. Hiervoor heb ik de 3 jarige opleiding pianotechnicus in Amsterdam gevolgd. Ik heb werkervaring opgedaan bij het pianoatelier van Emile van Leenen in Leiden.  De combinatie van passie voor pianomuziek en bewondering voor het instrument maakt dit vak voor mij zeer leuk. 

Het mooiste werk om te doen vind ik reviseren; geleefd instrument terug in topconditie brengen, onderhoudsbeurten en afregelen. Het verschil tussen voor en na is vaak zo groot dat het veel voldoening geeft. Ook het restaureren van klavieren van ivoor vind ik dankbaar werk. 

Naast restauraties vertegenwoordig ik met trots het Weense pianomerk Feurich. Deze instrumenten worden vanuit de fabriek afgeleverd in ons atelier in Aerdenhout. Hier worden de instrumenten deze door ons met veel zorg geprepareerd (intoneren, stemmen, afregelen) zodat deze in perfecte conditie bij de dealers (en uiteraard onze eigen showroom!) komen te staan in Europa en Scandinavie. 

Als pianotechnisch bedrijf vind ik het belangrijk kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Daarnaast blijf ik op de hoogte van nieuwe technieken en producten. Masterclasses door ervaren pianotechnici vinden geregeld plaats in Aerdenhout.  

Bedrijfsgegevens

Kantoor en postadres (géén showroom):
Kaldenbach Piano's & Vleugels
Wietze Noormanlaan 4a
2061 KM Bloemendaal
tel: 023-5476172 / 0617224024

Bezoekadres Atelier Aerdenhout (showroom & werkplaats) :
Boekenroodeweg 41
2111 HK Aerdenhout
tel: 0617224024

KvK:   61042250
Btw:   NL192001875B01
bank:  NL29INGB0006574158

Showroom / Werkplaats

In onze ruime showroom in een bosrijke rustige omgeving vindt u het compleet aanbod aan nieuwe Feurich instrumenten, ruim 50 stuks uit voorraad leverbaar . Kaldenbach piano heeft ook een aantal mooie occasions op voorraad, veelal van Duitse, Nederlandse, Zwitserse en Japanse vervaardiging. Allen in topconditie! Naast occasions hebben we instrumenten staan die technisch niet meer voldoen aan de eisen, maar wel voor de sier kunnen worden gebruikt. Deze kosten € 250,- . Dit is voor ons enkel kostendekkend. 

Restauraties worden per instrument in een aparte ruimte uitgevoerd, dit houdt alles goed overzichtelijk. 

Bij ons vindt u ook de silent systemen van PianoDisc en ADsilent. Deze kunnen ook aan huis worden ingebouwd in uw piano of vleugel. 

Ons atelier en bezoekadres: 
Boekenroodeweg 41
2111 HK Aerdenhout

023-5476172 / 06-17224024
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zodra u het bospad oprijdt vanaf de hoofdweg van de Boekenroodeweg, de 2e rechtsaf slaan (bordje doodlopende weg) en door de groene poort.

I.v.m. wisselende aanwezigheid is het het beste om van te voren contact met mij op te nemen voor een bezoekafspraak. Een afspraak maken is ook mogelijk op zaterdag en buiten kantooruren! 

Peter Kaldenbach , 0617224024

 

 
 

Tot Slot

Wij zien u graag tegemoet. 
Tot ziens!